Skjut mig

Hahahahha omg jag vill dö av garv, hade nyss tittat på mina tidigare inläggningar in i min blogg OMG jag trodde att jag kommer att dör. Min svenska var underbar omg ( alltså jag skojar att den var underbar den var hemsk) ok jag är med på det den är inte nu bättre men vad tänkte jag ens. Aja men det var 2011 så det var för 2 år sen, omg redan.

Jag var så himla dålig på att skriva en blogg alltså jag menar att jag började kanske i april och nästa utläggning var 3 månader efter. Snälla skut mig, den som läser denna bloggen!!! Ni kommer göra mig fett glada. Men tillbaka till saken jag var skit dålig på att skriva och plus såna bilder jag la ut. Jag menar jag är inte fin eller något sånt men jag la ut en av de värsta. Alla de andra bloggarna som lägger ut bilderna, de ser inte ut så missbildade som jag.

Jag har några följande frågor:

1)      Varför måste man ha finnar? (okey jag vet varför men ändå kunde de inte bli finare alltså inte röda, runda, fula… dem här orden kan inte ta slut)

2)       Varför blir man inte nöjd med sig själv? (om man är fin så måste NÅGOT att förstöra, som till exempel personligheten att man börjar att skryta om sig själv eller något sånt. Men nu jag menar inte alla sååå klart)

 

paulinesslucky7

hej jag heter Paulina och är 16 år gammal. bor i Sverige nu i 9 år. Bor i Alby. följ mig i Instagram:@paulinaaa97 hello my name is Paulina and is 15 years old. living in Sweden now for 9 years. Living in Alby. follow me on instagram: @paulina97 twitter: @PaulinaSek

RSS 2.0