bibliotek

Här sitter jag och försöker lite blogga till er, guys. Det är så vackert där ute men jag sitter i biblioteket för att inte sitta bara hemma. Den här gången tog jag med min dator till biblan för att kunna lite plugga till olika ämne som jag behöver. Inget speciellt hade hänt egentligen bara det att min farmor och farfar mår ganska dåligt så att min pappa var tvungen åka ditt för att se med sina egna ögon hur dem mår. Men på tisdag är han tillbaka.        

Jag har inget speciellt att skriva om egentligen.  

Idag så ska jag sitta här till 15.00 och sen ska jag gå ut med G. och hennes syrra för att det är så varmt ute och skönt:)

(jag älskar låten Not a bad thing av Justin Timberlake). Han är min Favo kändis tror jag, som ni vet jag gillar Justin Bieber, Justin Timberlake, Austin Mahone, Michael Jackson, Selena Gomez, Pitbull, Rihanna, Eminem (vem gillar ej honom? Han är bäst)

paulinesslucky7

hej jag heter Paulina och är 16 år gammal. bor i Sverige nu i 9 år. Bor i Alby. följ mig i Instagram:@paulinaaa97 hello my name is Paulina and is 15 years old. living in Sweden now for 9 years. Living in Alby. follow me on instagram: @paulina97 twitter: @PaulinaSek

RSS 2.0